Mat/Dryck/Restauranger/Pubar

Mat ska inte enbart vara en fröjd för magen och smaklökarna utan också för ögat. I Sundsvall kan du hitta mängder av olika restauranger som ger dig en alldeles fantastisk och helt underbar smakupplevelse som du sent kommer att glömma.

Längs med Sundsvalls fantastiska gator kan du känna dofter som tycks komma från flera olika delar av världen. Du kan hitta allt ifrån härlig asiatisk mat till fantastisk husmanskost. Oavsett vad du är sugen på som kommer du i princip alltid kunna hitta det i någon av alla restaurangerna som finns i staden.restaurang i Sundsvall

Inte bara utbudet av restauranger är brett. Sundsvall bjuder även på flera olika mysiga caféer som har allt ifrån härliga bakelser till friska sallader på menyn. Är du enbart fikasugen eller är du sugen på en lätt lunch så är det definitivt ett hett tips att besöka något av stadens alla caféer. Framförallt så sommaren då det kryllar av uteserveringar och du kan sitta med en kopp kaffe i solen med vännerna och bara vara.

Vad gäller dryck så bjuder staden även på en hel del nattliv och väldigt fina pubar. Här kan du ta dig någonting kallt efter jobbet eller sitta och sippa på en exotisk drink till helgen.

Utöver alla de härliga restaurangerna och caféerna som du kan äta på så finns här även väldigt bra råvarubutiker där du kan handla gott till middagen. Du kan hitta både närproducerat och ekologiskt i disken vilket passar alldeles utmärkt för de kvällar då du vill laga en egen god middag och känner för att ha en trevlig hemmakväll med både gott att dricka och att äta.

Kanske hittar du ditt nya favoritställe längs med gatorna i Sundsvall. Var inte rädd för att prova nytt. Här finns nämligen fantastiska ställen som kan få dina smaklökar att rent av dansa och hoppa av lycka. Ät, drick och njut!